De watertoren kan gebouwd worden!

donatiemeterHet is u en ons gelukt! Door de laatste bijdrage van de Nederlandse ambassade in Nigeria (zie: vorige artikel) hebben we tezamen met uw donaties voldoende geld bijeengebracht om de watertoren te kunnen bouwen!

Op deze pagina kon u al een tijdje in de gaten houden hoe de inzameling vordert en de donatiemeter is nu helemaal gevuld.

Dit betekent ook dat u nu weet, dat als u gedoneerd heeft tot 15 januari, uw gehele donatie is gegaan naar dit waterproject. Natuurlijk gaat het nog heel even duren voor we met de bouw kunnen beginnen. Er moet nog veel papierwerk geregeld worden, maar ons streven is nu toch om voor de helft van 2009 het project helemaal klaar te hebben.

Dat houdt natuurlijk ook in dat nu we lekker op dreef zijn we direct al zijn doorgegaan met ons volgende project, het eerste schoolgebouw! Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de afronding van het deelprojectplan en zodra deze is gepubliceerd kunt u ook hier weer een update vinden.

Nogmaals dank en wij hopen ook dit jaar weer op uw donaties, zoals u ziet, dit is één van de weinige stichtingen in Nederland waar je ‘echt’ kunt zien wat er met je geld gebeurt!

Reacties zijn niet mogelijk.