Nederlandse ambassade Nigeria steunt SALEK

Logo AmbassadeGisteren ontvingen wij het blijde nieuws dat ook de Nederlandse Ambassade in Nigeria het watertorenproject van onze stichting financieel ondersteunt!

Dit betekent dat we tezamen met het reeds opgehaalde geld en de steun van o.a. Aqua For All en de medewerkers van de Rabobank voldoende financiële middelen hebben om de watertoren te gaan bouwen! 

De ambassades krijgen jaarlijks een te besteden bedrag van de Nederlandse overheid om te besteden aan goede doelen in het land waar de betreffende ambassade is gevestigd. Deze ambassades krijgen regelmatig aanvragen en kunnen vanwege het beperkte budget maar aan een deel van deze aanvragen tegemoet komen.

Wij zijn erg verheugd dat de ambassade ons steunt. Niet alleen omdat dit betekent dat we ons eerste project ook echt kunnen gaan bouwen, maar tevens onderstreept dit het serieuze en professionele karakter van de stichting.

Reacties zijn niet mogelijk.