De watertoren groeit

watertoren 1Ik kan het slecht verborgen houden dat het fantastisch is om de bouw van de watertoren, ons eerste project, gestaag te zien vorderen. Dat hebben jullie en wij met z’n allen toch maar mooi waar gemaakt! Bij welke andere stichting krijg je zo’n grote betrokkenheid?

Met veel pijn en moeite hebben onze lokale mensen daar in een klein internetcafé vandaag één foto weten te verzenden, waarop de toren duidelijk zichtbaar begint te worden.

Het ziet er naar uit dat ik zelf voor het einde van deze maand ook nog wel een kijkje ga nemen (uiteraard op eigen kosten). We proberen jullie uiteraard zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de vorderingen. Als het goed is wordt er voor dit weekeinde naar water geboord. We zullen de foto’s in ons foto menu links op deze website blijven vullen, naarmate we meer foto’s binnenkrijgen.

Reacties zijn niet mogelijk.