Vergadering, een kijkje achter de schermen

SALEK vergaderingAanstaande zondag is het weer zover, we hebben weer een vergadering. Gelukkig, het is weer veel te lang geleden. De grote vakantie en gezinsuitbreidingen hebben de activiteiten even op een lager pitje gezet. Maar we zijn er weer helemaal klaar voor.

Om te laten zien dat wij graag alles met jullie delen, hierbij maar eens een kijkje achter de schermen.

Een hoop te bespreken deze keer;

  • Rapportage project Watertoren; Nu de watertoren is afgerond wordt het hoog tijd om het rapport af te maken en dit naar iedereen te sturen die hier mee te maken hebben gehad, met name natuurlijk de grote sponsors en donateurs. Helaas gaan de zaken in Nigeria niet zo snel, dus we wachten al enige tijd op foto’s en hun rapport.
  • Nieuwe projectplan; Nu de watertoren is afgerond moeten we snel verder. Het nieuwe projectplan moet worden afgemaakt zodat het kan worden gepubliceerd en zodat we opnieuw kunnen gaan kijken hoe we al dat geld binnen kunnen halen.
  • CBF keurmerk; worden we het er allemaal over eens dat we dit keurmerk voor kleine goede doelen gaan aanvragen? Wie weet! Onze donateurs lijken het prima te vinden, gezien de poll een eindje verder in dit weblog.
  • SESAM academie; de echte SALEK die-hards weten nog wel dat de sesam acedemie ons enige tijd heeft bijgestaan in het op orde brengen van onze organisatie. We zijn nog niet klaar, hoe gaan we verder?
  • Nieuwsbrief! Is alweer veel te lang geleden!
  • Als het goed is komt er een nieuwe vrijwilliger en potentieel bestuurslid kijken. Spannend!

..en natuurlijk veel koffie en koekjes! Waar? gewoon, bij één van ons thuis.

Update: De vergadering moest worden verzet 🙁

Reacties zijn niet mogelijk.