Een mooie Decembermaand en een gelukkig 2010!

Allereerst een goed, gezond en gelukkig 2010 gewenst aan al onze bezoekers, maar vooral aan onze donateurs die zich in de Decembermaand flink van zich hebben laten horen! Na het versturen van de nieuwsbrief rond kerst zijn er honderden euro’s binnengestroomd waar wij enorm dankbaar voor zijn!

2010 belooft ook voor SALEK een mooi jaar te worden. Er staan weer activiteiten gepland met misschien wel als hoogtepunt het feest in Middachten op 18 Juni 2010. Zet je het alvast in de agenda?

Alle behaalde successen zijn niet op de laatste plaats bereikt door onze immer groeiende bekendheid op internet. Onze website begint flink wat bezoekers te trekken maar afgelopen December was wel een enorm hoogtepunt! En hoe kwam dat; ons oliebollenrecept is honderden keren bekeken en gedownload! Dit stuwde de bezoekersaantallen naar meer dan 2500 unieke bezoekers in December 2009, ruim twee maal zoveel als normaal.

Je kunt je afvragen of die bezoekers wel om de gewenste redenen naar je website komen, maar ons maakt het niets uit, de naamsbekendheid is al mooi meegenomen! Overigens; onze appelflappen (en voor de kieskeurigen onder ons ; appelbeignets) deden het jaar nog veel beter als de bollen, dus binnenkort zullen we ook dat geheim maar hier verklappen onder de voorspelbare naam: de SALEK appelflappen. 🙂

Een mooi jaar gewenst!

Reacties zijn niet mogelijk.