Eerste voorjaarsbijeenkomst een succes

Tegen het einde van vorig jaar besloten wij dat we inmiddels zo gegroeid zijn dat we eigenlijk een jaarlijkse bijeenkomst zouden moeten houden. In eerste instantie werd het een nieuwjaarsbijeenkomst maar dit bracht al gauw wat organisatorische problemen met zich mee.

Dus werd het een voorjaarsbijeenkomst welke afgelopen zaterdag 27 Maart 2010 werd gehouden. Gastheer was dit jaar Guido, bij wie wij ons in zijn appartement konden vergrijpen aan allerlei zelfgemaakte (door verschillende bestuursleden) lekkernijen.
Tot onze blijdschap en soms zelfs verrassing kwamen er naast het voltallige zeskoppige bestuur enkele vrijwilligers Wilma, Nico en Nienke, de beide ambassadeurs Hans en Ties (leuk dat jullie er waren!) en daarnaast werden we zelfs verrast door een bezoek van Arend, één van de medewerkers van de SESAM academie die op zijn beurt weer blij verrast was met de groei van SALEK, waaraan zij natuurlijk de nodige steentjes aan bij hebben gedragen.

We hebben even een kort welkomstwoord gehouden waarin we kort even ons succesvolle afgelopen jaar hebben besproken en natuurlijk nog even vooruitgeblikt naar ons benefiet festival op 18 Juni waar wij nog steeds alle steun voor kunnen gebruiken.

Een gezellige en zeer geslaagde middag mogen we wel zeggen en zeker voor herhaling vatbaar. Guido, hartelijk dank voor je gastvrijheid ennuh, erg slim die plastic bordjes 🙂  Hopelijk volgend jaar met nog meer vrijwilligers!

En we hebben FOTO’s!

Reacties zijn niet mogelijk.