Goede Doelen; Kinderen

Geeft u het liefst een donatie aan Goede Doelen voor Kinderen? Het verliezen van een kind valt natuurlijk onder één van de meeste vreselijke omstandigheden. Kinderen doen iets extra’s met ons. Vandaar dat Goede Doelen die zich inzetten voor het welzijn van kinderen het vaak goed doen. Kijk naar Stichting KiKa, het Liliane Fonds en natuurlijk onze eigen Stichting SALEK.

Kinderen zijn onze toekomst. En het is juist hier waar Stichting SALEK zich zo voor inzet. Het kind dat de kans krijgt om een belangrijke speler te worden in de wereld kan op verschillende wijzen opgroeien. Maar als het kan opgroeien met goed onderwijs maakt het pas echt een kans. Dan kan hij of zij echt een verschil uit gaan maken! U helpt daarbij, door Goede Doelen te steunen die zich inzetten voor kinderen. Of het nu voor scholing of ziekte is, de hulp aan kinderen blijft wat ons betreft bovenaan staan!

De foto die u hiernaast ziet nam ik persoonlijk, terwijl ik op het schoolplein stond van ons project in Nigeria. Dit jongetje kon niet naar school, maar keek met belangstelling naar al zijn leeftijdgenootjes die dat wel konden…

Reacties zijn niet mogelijk.