Rabo Charitydesk

De Rabo CharityDesk helpt haar, voornamelijk vermogende klanten, door hen een overzicht te bieden van Goede Doelen en andere betrouwbare projecten. Mensen die de maatschappelijke ambitie hebben om te helpen bij het realiseren van dit soort projecten kunnen bij hun accountmanager Private Banking terecht voor advies.

De Rabobank heeft uiteraard de verschillende organisaties en projecten eerst getoetst en deze vervolgens gecategoriseerd opgeslagen. Hierdoor kan een project worden gezocht dat precies aansluit op de wensen van de donateur.

Ook kunt u bij de Rabo CharityDesk terecht voor financiële, fiscale en juridische mogelijkheden om te schenken.

Stichting SALEK is dan ook erg content met de opname in dit bestand bij de Rabobank. Wederom bewijst de Rabobank zich graag in te zetten voor maatschappelijke liefdadigheid, na ons ook in 2008 al eens financieel te hebben ondersteund via hun Share4More project.

Rabobank; bedankt!

Reacties zijn niet mogelijk.