Rondje om de dorpskerk in Rheden

Tja, dat kan natuurlijk gebeuren. Je bereid anderhalf jaar een benefietavond voor om kort voor de datum uit te vinden dat er dicht in de buurt nog andere activiteiten worden georganiseerd. Het zogenaamde Rondje om de dorpskerk in Rheden is op dezelfde avond gepland als de benefietavond in De Steeg.

Wij waren al blij met het feit dat er op deze avond geen belangrijke voetbalwedstrijden worden gespeeld, iets wat het schaapscheerderfeest die op de volgende dag wordt georganiseerd wel eens in de weg kan zitten.

Wij hopen in ieder geval dat als u het Rondje om de dorpskerk gaat bezoeken, u nog wat tijd vrijhoudt voor een éénmalig benefietfeest, een lekker wijntje, leuke optredens en dat alles voor een Goed Doel!

Tot Vrijdag de 18e Juni.

Reacties zijn niet mogelijk.