Cheque overhandigd, Sanne Meijer op Radio Westerwolde

Foto: Westerwolde actueel | Jacob Musch

Ze staan er gekleurd op,onze bestuursleden Inge en Ellen.  Inge is het meest betrokken bij het project Korira en wij waren dan ook erg blij dat zij gezamenlijk vandaag Sanne Meijer, Millenniumcomité Vlagtwedde, konden bedanken voor al het werk wat zij voor SALEK heeft gedaan.

Vandaag mochten zij een cheque ontvangen van maar liefst 5250 euro! Een fantastische prestatie!

Om 15:30 stonden ze al op de website van Radio Westerwolde en Westerwolde actueel . Sanne zal aan het einde van de dag nog te gast zijn bij Radio Westerwolde, waar wij zojuist telefoon van ontvingen voor wat verdere informatie.

Sanne, nogmaals hartelijk dank voor het vele werk, je leuke inzet en enthousiasme en wij hopen je nog weer eens te mogen ontmoeten!

Update: Hierbij het radiointerview!

Millenniumcomité Vlagtwedde

Reacties zijn niet mogelijk.