Donaties aan goede doelen opzeggen

Wel een beetje raar voor sommigen misschien dat een goed doel u nu uitgerekend gaat vertellen hoe makkelijk het is om van ze af te komen. Maar volgens SALEK is dat niet raar. Wij zijn één van de weinige ontwikkelingsorganisaties die zijn geboren uit onvrede over de huidige organisaties en dus juist alles in staat willen stellen alle ergernissen ‘zoveel mogelijk’ te vermijden.

Dat haalt u bijvoorbeeld uit het feit dat u bij donaties bijvoorbeeld expliciet moet aangeven op de hoogte te willen worden gehouden over wat er met uw donaties gebeurt en welke activiteiten we nu hebben. Dat zullen we u niet opdringen. Ook zit er bij die nieuwsbrief (die hooguit 2 – 3 keer per jaar verschijnt) een linkje waarmee u met dezelfde klik weer kunt uitschrijven.

En zo hoort het ook. Ook met donaties! Wij vinden het reuze fijne als iemand donateur wordt en vanuit z’n luie stoel het online machtigingsformulier invult. Echter, nóg makkelijker is het laten ophouden van deze periodieke afschrijvingen. U stuurt ons gewoon een mailtje! Tadaa. Of u gebruikt het contactformulier. Bellen mag ook, spreek het gerust in op onze voicemail. Als u uw naam en rekeningnummer even doorgeeft zetten wij het direct stop.

Kunnen wij het nog makkelijker maken?

Dus, mocht u nog op zoek zijn naar een goed doel;

  • waarbij 95% of meer van uw donatie rechtstreeks ten goede komt aan onze projecten;
  • waarbij u eventueel de keuze heeft aan welk project u wilt doneren (als er een keuze is natuurlijk);
  • waarbij u uw eventuele periodieke afschrijvingen net zo makkelijk weer kan stopzetten;
  • die zich niet alleen maar richt op onderwijs, maar de gehele ontwikkeling van een ontwikkelingsgebied in kaart brengt en daarop inspeelt…

kies dan eens voor SALEK. Dat voelt een stuk beter 😉

Ow, natuurlijk kunt u ook gewoon eenmalig een donatie doen…zijn we gek op, en die kinderen in Afrika nog meer!

Reacties zijn niet mogelijk.