Cisco en Microsoft, het lijkt wel sinterklaas!

In de afgelopen dagen deden we nog even een invetarisatie van de binnengekomen post en pakketjes en tot onze verassing vinden we een doos met maar liefst 6 Flip Video camera’s van Cisco, en als klap op de vuurpijl de Xbox 360 Kinect helemaal kompleet, om te gebruiken voor onze stichting. Donaties van Cisco en Microsoft (die ons al een kapitaal aan software heeft geschonken) om te helpen voorlichting te geven op scholen en met de video’s de projecten te documenteren. Dit is ons via TechSoup geschonken.

Dat komt goed uit!
Intimi wisten het al, maar het ziet er naar uit dat ik volgende week weer afreis naar Nigeria waar ik o.a. ons project in Namu zal bezoeken en hopelijk de renovatie van de eerste school te starten. Tevens zullen we EFLI, onze partner organisatie een Flip video camera overhandigen zodat zij ons o.a. tijdens de bouw op de hoogte kunnen houden.

We kunnen niet wachten jullie de eerste videobeelden te laten zien wat we met jullie geld hebben kunnen doen!

Reacties zijn niet mogelijk.