Bezoek Nigeria; Bouw van school van start!

 Op 7 Juli 2012 ben ik afgereisd naar Namu, nadat ik voor andere werkzaamheden was gevraagd naar Nigeria te gaan. Wederom dus een nagenoeg kosteloze reis voor de Stichting, uitgezonderd wat benzinegeld.

Ondanks dat ik wist dat onze partnerorganisatie een verassing voor me had en dat we ‘officieel’ de start van de renovatie gingen inluiden, werd ik ter plekke verrast met een ongelooflijk feest! Hoog geëerde gasten waren uitgenodigd zoals zelfs de gouverneur van de staat Plateau waarin dit dorpje zich verkeert.

Ook werden we voorzien van lokale muziek en dansen en slechts degenen die Afrika echt kennen weten hoeveel ‘eer’ dit is, dat deze mensen voor jou zijn gekomen. Sprakeloos.

Ik ben ook vereerd dat ik dit voor jullie mocht doen. Dit volgende filmpje is een korte impressie van wat ons ten toon gesteld werd, maar deze is vooral bedoeld voor alle bedrijven, scholen, ministeries, particulieren, afijn, iedereen die heeft gedoneerd of zich op andere wijze heeft ingezet voor Stichting SALEK! Niet in de laatste plaats alle (ex)bestuursleden en vrijwilligers van SALEK. Bedankt allemaal!

Binnenkort hoop ik natuurlijk terug te komen met een verslag van de bouw en hopelijk de opening van een nieuw schoolgebouw! Filmpje!

Reacties zijn niet mogelijk.