Bijzondere donaties

Rare titel eigenlijk, want iedere donatie is bijzonder. Het leuke van SALEK is dan ook dat wij alle donaties persoonlijk zien binnenkomen. We zijn relatief zo klein dat of het nou 1,30 is of 10.000 euro, we zien het allemaal 🙂

Toch zijn er af en toe donaties die er op Ă©Ă©n of andere wijze bovenuit springen. Zelfs onze penningmeester Ellen maakte recentelijk even een afdruk van ons rekeningoverzicht waar een paar boeiende donaties op stonden. Hier wat voorbeelden:

  • Donatie voor een nieuwe school. Van Merlijn ipv een radiografische auto 15,00 euro (Merlijn, je bent een kanjer! Dankjewel!)
  • Donatie United Coffee  223,25 euro (Ik neem nog een bakkie, bedankt allemaal!)
  • Donatie van onbekende met omschrijving: Goede Wil Voor Kinderen En Van Mijn Hart Geef Wat Ik Kan God Zegenen Jullie Voor Hulp   20,46 euro

..en zo kan ik nog wel even doorgaan. Hartverwarmend.

Recentelijk kwam er ineens een donatie in de bus van de Wereldwinkel in Ter Apel die maar liefst een bedrag van 10.575 euro doneert! Mevr. Roudijk, wij dank u hartelijk en zorgen ervoor dat dit geld net zo’n mooi doel krijgt als het uwe.
Wij krijgen tot dusverre nog geen contact, maar Google leert ons dan ook dat na bijna 25 jaar de wereldwinkel afgelopen December haar deuren helaas heeft moeten sluiten?!

Deze week kwam er nog eens 400 euro bij van Stichting STOLA en IFMSA Rotterdam die een feest hadden gevierd met alle geneeskunde studenten en ons hiervan de opbrengst hebben geschonken. Dank jullie allen hartelijk! (Binnenkort verwachten we wat foto’s)

Reacties zijn niet mogelijk.