Ondertussen: Renovatie is opgestart

Enkele dagen geleden kregen wij van onze partnerorganisatie EFLI wat foto’s opgestuurd van de aanvang van de renovatie van ons project in Nigeria. Net als bij de bouw van de watertoren (die op sommige foto’s ook is te zien) geeft ook dit een heerlijk gevoel.

Ik hoop dat jullie dit gevoel met mij delen als donateurs! Hier kun je de foto’s vinden van het huidige project, we houden jullie op de hoogte.

Update: Deze foto’s zijn gemaakt eind Augustus en laten zien dat het dak er al op zit. In de fotosectie van deze website vind je de laatste updates.

1 comment to Ondertussen: Renovatie is opgestart

  • Goedendag, Graag breng ik onder uw aandacht de website van de stichting readtogrow.eu in Boekel. Zij verzamelen franse en engelse kinder-en schoolboeken voor projecten als de uwe. Mocht u behoefte aan boeken hebben, kunt u bij hen een aanvraag doen. Vr groet, Riet Okken, vrijwilligster voor franse boeken